Skip to main content
 

Kısmetse Olur 31 Ocak Salı yeni bölümde neler oldu? 1 Şubat fragmanı yayınlandı mı?

Kısmetse Olur 31 Ocak 2017’de yayınlanacak 345.Bölüm'de evde kavga kıyamet kopuyor! Gelinler evinde Gamze ve Merve arasındaki tartışma kavgaya dönüşüyor! Tansiyon bir anda yükseliyor! Kısmetse Olur Son Bölüm yayında! 346. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Kısmetse Olur 31 Ocak Salı yeni bölümde neler oldu? 1 Şubat fragmanı yayınlandı mı?
Kısmetse Olur 31 Ocak Salı yeni bölümde neler oldu? 1 Şubat fragmanı yayınlandı mı?

Gelinler evinde gerginlik bugün tırmanıyor! Kısmetse Olur'a damat adaylarından Akın için gelen Merve, umduğunu bulamayınca rotasını Barış'a çevirmişti. Barış ise Gamze ile ilgileniyordu ancak o da karşılık bulamamıştı. Zaman içinde birbirlerine yakınlaşan Barış ve Merve arasında olanlar tüm evin dikkatini çekmişti. Başta Gamze ve Akın olmak üzere hiçkimse onların arasında bir duygu olduğuna inanmamıştı. Bu nedenle Gamze ve Merve arasında sık sık tartışmalar çıkmaya başlamıştı.  Öte yandan Tuğçe ve Merve arasındaki gerginlik de giderek tırmanmıştı. Eve geldiği ilk günden beri bir türlü yıldızları barışmayan Tuğçe ve Merve bu defa ne için karşı karşıya geliyor? Tuğçe'yi ağlatan olay ne oluyor?

Sibel ve Gökhan'ın sakal polemiğine Adnan da dahil oluyor ve tüm eski defterler açılıyor!
Geçtiğimiz haftalarda evden elenen Gökhan, evdeki samimi arkadaşlarından Adnan'la bir anda muhabbetini kesmişti. Gökhan'ın eve geri dönmesiyle Adnan, buzları eritmek adına ona bir adım atmıştı. Tam ikili arasında herşey düzeldi derken bugün yayınlanacak olan bölümde tekrar bir sürtüşme çıktığını görüyoruz. Sibel, Gökhan'ın sakallarını kestirmesini istemişti ancak Gökhan, onun için sakalını asla kestirmeyeceğini söyleyerek, eş adayını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Bunun üzerine Adnan, Sibel'e Gökhan'ın daha önce tavla iddiasından saçlarını üç numaraya vurdurduğunu söyleyince işin rengi bir anda değişti. Bu lafın altında kalmayacak olan Gökhan, Adnan'ın zamanında Ankara'daki sevgilisi için bu tip bir şey yaptığını öne sürdü! Peki şimdi ne olacak? Adnan ve Gökhan'ın arası yeniden bozulacak mı?

Kısmetse Olur 345. Bölüm izlemek için TIKLAYIN!

Tuğçe ve Tankut ilişkisinde buz gibi bir hava esiyor!
Öte yandan Tuğçe ve Tankut ilişkisi de iyiden iyiye bozulmaya başlıyor. Tankut ne yapsa Tuğçe'nin gönlünü alamıyor. Bir dargın bir barışık süren ilişkilerinde onları neler bekliyor?

Hepsi ve daha fazlası bugün12.30'da Kanal D'de!