Skip to main content
 

Kısmetse Olur 30 Ocak Pazartesi yeni bölümde neler oldu? 31 Ocak fragmanı yayınlandı mı?

Kısmetse Olur 30 Ocak 2017’de yayınlanan 344.Bölüm’de adaylar haftaya gergin başlıyor! 31 Ocak Salı 345. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kısmetse Olur 30 Ocak Pazartesi yeni bölümde neler oldu? 31 Ocak fragmanı yayınlandı mı?
Kısmetse Olur 30 Ocak Pazartesi yeni bölümde neler oldu? 31 Ocak fragmanı yayınlandı mı?

Geçtiğimiz haftadan bu yana ilişkileri çatırdayan Onur ve Aycan çifti arasında yine gergin bir konuşma geçiyor. Konuşma sırasında sürekli bir çatışmaya giren ikili nasıl bir karar alacak? Aycan, Onur’un sözleri karşısında nasıl bir tavır sergileyecek?

Haftanın finalinde elenmekten son anda kurtulan Onur, Aycan’la olan sorunlarını çözebilecek mi? Aycan’ın sert tutumu ve rest çekişi onlara beklenmedik bir son mu hazırlayacak? Yoksa ayrılık korkusu ikili arasındaki buzları eritmeye yetecek mi?

Öte yandan eve girdiği andan itibaren Tuğçe’yle hızlı bir tanıma yoluna giren damat adayı Tankut, bu tanıma yolunda ummadığı sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Tankut’un bazı tavırlarından rahatsız olan ve ondan soğuduğunu dile getiren Tuğçe, bir anda farklı bir hamle ile ondan vaz mı geçecek? Tuğçe’nin Ünal’la telefonda Tankut hakkında konuştuklarını Ünal anlatacak mı? Tankut ve Tuğçe ilişkisi evde nasıl yorumlara sebep olacak?

Kısmetse Olur’un çiçeği burnunda çiftlerinden biri olan Barış ve Merve ilişkisi yine topa tutuluyor. Eve Akın’a talip olarak gelen Merve, umduğunu bulamayınca bir anda yönünü evin bekar damat adayı Barış’a çevirmişti. Bu hızlı karar değişimi ise hem Akın’a hem de diğer adaylara samimi gelmediği için sıkça eleştirilmişti. Barış’ın adının sürekli Gamze’yle anılması ise akıllarda soru işareti bırakmıştı. Gamze en sonunda, kendini hiçbir zaman Barış’a ait hissetmediğini, onunla sağlıklı bir diyaloğa giremediğini ve onu hayatında istemediğini dile getirmişti. Bunun üzerine Barış’ta rotasını Merve’ye çevirmişti… Peki Merve, Barış konusunda ne kadar samimi? Barış, gerçekten Merve’den hoşlanıyor mu? İkili arasındaki yakınlık aşka dönüşecek mi?

Elemenin olmadığı bu hafta eve yeni bir adayın girip girmeyeceği ise en çok merak edilen konu! Bu sorunun cevabı da bugün yayınlanan Kısmetse Olur 344.Bölüm’de belli olacak. 

344. Bölümün tamamını izlemek için TIKLAYIN!

31 Ocak Salı 2017'de yayınlanacak Kısmetse Olur 345. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sibel ve Gökhan arasında saç sakal gerginliği yaşanırken, Adnan'ın da duruma dahil olmasıyla Gökhan, bildiği her şeyi anlatmaya başlıyor?