Skip to main content
 

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma yeni bölümde Onur'un evlilik itirafı!

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017’de yayınlanacak olan 355.Bölüm'de, Aycan'la büyük bir tartışma yaşayan Onur, öyle bir itirafta bulundu ki... Onur'un bu itirafı evdeki dengeleri değiştirecek mi? Aycan, Onur'un evlilik teklifi edeceğini duyunca ne yapacak?

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma yeni bölümde Onur'un evlilik itirafı!
Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma yeni bölümde Onur'un evlilik itirafı!

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı'nda Aycan ve Onur çifti cephesinde müthiş bir itirafla işin rengi bir anda değişiyor. Günlerdir tartışan çift, son olarak önceki bölümde Aycan'ın annesinin olumsuz eleştirileri ve Adnan'la daha çok ilgilenmesi üzerine karşı karşıya gelmişti. Aycan'ın annesinin Onur'u yersiz eleştirmesi ona büyük bir rahatsızlık vermişti. Aycan cephesinde ise bunlardan habersiz bambaşka gelişmeler yaşanıyordu. Onur'la tartıştıktan sonra evdeki diğer gelin adayı Tuğçe ile de karşı karşıya gelen hatta fiziksel temasa geçerek diskalifiye olma durumuna gelen Aycan, gözyaşları ve pişmanlık içindeydi. Onur ise Aycan'ın bu sorumsuz davranışından sonra adeta küplere binmişti...

Onur'un evlilik teklifi itirafı!
Onur, Aycan'a olan kızgınlığı sürerken önemli bir itirafta bulundu. Eğer ki bu kavgalar olmasaydı, bu hafta Aycan'a evlenme teklifi edeceğini, günlerdir bunu planladığını itiraf etti. Onur'un bu sözleri damatlar evinde büyük yankı uyandırdı. Akıllarda ise soru işaretleri bırakmasına neden oldu? Peki Onur, evlenme teklifi etmekten vaz mı geçti, yoksa kararından emin mi? Aycan, Onur'un ona evlenme teklif edeceğini öğrendiğinde ne yapacak? 

Ünal, savaş ilan ediyor!
Damatlar evinde çok iyi anlaşan iki dost olan Onur ve Ünal arasına da kara kedi giriyor. Ünal'ın sürekli Aycan'la uğraşması, onun hakkında olumsuz yorumlar yapması sonunda Onur'u çileden çıkardı. Zaten Aycan'la arası bozuk olan Onur, bir de üstüne Ünal gelince sakinliğini daha fazla koruyamadı. Damatlar evinde tansiyon bir anda yükseldi, Ünal ve Onur arasında yeni bir tartışma başladı.

İşte önemli tüyolarla Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı!

Benzer İçerikler