Skip to main content
 

20 Nisan Kısmetse Olur 410. Yeni Bölüm'de Melis ve Adnan arasında şok eden tartışma!

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 20 Nisan Perşembe 410.Bölüm fragmanında Melis, Adnan'la olan dostluğundan şüphe ediyor ve herkesi şaşkına çeviren bir tepki veriyor! Kısmetse Olur evinde final yaklaştıkça dostluklar da bir bir bozulmaya başlıyor. Farima ve Akın arasında ise beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor! Kısmetse Olur gelecek bölümde neler olacak?

20 Nisan Kısmetse Olur 410. Yeni Bölüm'de Melis ve Adnan arasında şok eden tartışma!
20 Nisan Kısmetse Olur 410. Yeni Bölüm'de Melis ve Adnan arasında şok eden tartışma!

Kısmetse Olur yeni bölümde, Farima, Akın ve Rabia arasında yaşanan aşk üçgeni dengeleri değiştiyor. Önceki gün Rabia ile olan tüm bağlarını koparan ve Farima'ya yönelen Akın, bugün ondan beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kalıyor. Rabia, Akın'ın duygularıyla oynadığını söylerken gözyaşları içinde kalıyor. Akın ise Rabia'nın bu tepkilerinin yersiz olduğunu, ona bu derece ümit verecek bir şey yapmadığını ifade ediyor. Kritiklerde Farima ile ilgili düşüncelerinde net olduğunu ifade eden Akın'a sert bir tepki geliyor. Farima, iki günde duygularının bu kadar değişebileceğine inanmıyor ve Akın'ı tersliyor. Peki bundan sonra ikili arasında neler olacak? Farima ve Akın ilişkisi başlayacak mı? Farima, Akın'ın duygularına inanacak mı?

Evde hızla değişen dengeler ilişkilerde olduğu kadar evdeki dostlukları da bir bir zedelemeye başlıyor. Kısmetse Olur'un ilk sezonundan bu yana sıkı dost olan Melis ve Adnan arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlıyor. Günlerdir evde oluşan kutuplaşma son zamanlarda daha da kendini belli etmeye başladı. Onur ve Aycan çifti ile Didem ve Adnan çiftinin arası açıldı. Didem hem Melis'le hem de Aycan'la mesafe koydu.

Gelinler evindeki bu durum kısa sürede damatlar evine de yansıdı. Melis ve Adnan'ın da arası açıldı. Melis, en son Kemal'le olan ilişkisinde Adnan'ın hep onun tarafında olduğunu ve kendisini eskisi kadar yakınında bulmadığını ileri sürmüştü. Kemal'in evden elenmesiyle Adnan da Melis'le olan samimiyetini sonlandırmıştı. Bu durumlara karşı Melis bugün yayınlanacak yeni bölümde Adnan'a, "Sen bana dost musun, düşman mısın ilk önce buna bir karar verelim" diyerek çıkıştı.

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

Benzer İçerikler