Skip to main content
 

12 Nisan Kısmetse Olur 404. Yeni Bölüm Fragmanında Adnan ve Didem geri dönüyor!

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 12 Nisan Çarşamba 404.Bölüm Fragmanında Adnan ve Didem cephesinde yeni bir gelişme yaşanıyor!

12 Nisan Kısmetse Olur 404. Yeni Bölüm Fragmanında Adnan ve Didem geri dönüyor!
12 Nisan Kısmetse Olur 404. Yeni Bölüm Fragmanında Adnan ve Didem geri dönüyor!

Kısmetse Olur bugünkü yeni bölüm fragmanında önceki gün evden ayrılan çift Adnan ve Didem geri dönme kararı alıyor! Kısmetse Olur ikinci sezonun başından bu yana evde kalan ve dolu dizgin bir aşk yaşayan ikili, evdeki kavgalara dayanamayıp finale çok az bir süre kala evden ayrılma kararı alarak, gözyaşlarıyla veda etmişlerdi. Adnan ve Didem'in bu ani gidişi tüm eve büyük bir şaşkınlık yaşatmıştı. Dostluklar olduğu kadar rekabetinde olduğu evde Adnan ve Didem çiftinin olmaması dengeleri değiştirmişti. 

Bugün yayınlanacak yeni bölümde ise Adnan ve Didem eve geri dönüyor. Evde bunca sabır gösterip bugüne kadar kalan çiftten Adnan neden döndüklerine dair şunları ifade etti: "Geri dönme sebebimiz sakatlansak bile o bitişi görüp, burayı alnımızın akıyla bitirmek." Adnan'ın bu sözlerinin ardından son zamanlarda araları açık olan Aycan ve Didem arasında da yine gergin bir diyalog oluyor. Didem Aycan'a, "Herkesi yaptığına pişman edeceğim ama herkesin yöntemi farklıdır Aycan" diyerek neyi kastetti? Didem, bu sözleriyle Tuğçe'yi mi hedef aldı?

Öte yandan evde yeni aşk söylentileri de ortaya çıkmaya başladı. Akın ve Rabia arasındaki yakınlığın aşka dönüşme ihtimali evde büyük yankı uyandırdı. Farima Rabia'ya, "Akın sana şimdi talip olsa ne olur?" diye sorunca Rabia "Olay olur" diyerek gülümsedi. Rabia'nın bu tepkisi ise herkesin kafasında soru işareti bıraktı. 

Önceki gün burun ameliyatı olan Melis ise evde Kemal'i göremeyince deliye döndü ve ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Melis, "Ben böyle bir adamın arkasından gitmeyeceğim, bu ilişki benim için bitmiştir" diyerek son noktayı koydu! 

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!