Skip to main content
 

İkizler Memo - Can 2. Bölümde işler karışıyor!

İkizler Memo - Can 3 Kasım Cumartesi yayınlanan yeni bölümde yer değiştiren Memo ve Can bambaşka hayatlara doğru yelken açar ancak Memo'yu bir tehlike bekler!

İkizler Memo - Can 2. Bölümde işler karışıyor!
İkizler Memo - Can 2. Bölümde işler karışıyor!

İkizler Memo - Can yeni bölümde yer değiştiren Memo ve Can'ın hayatlarında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor!

Memo ve Can’ın yer değiştirmesinden sonra Memo, yoksul mahallesinden farklı zengin bir evde bambaşka bir hayatın içinde; Can ise Memo’nun yaşadığı mütevazi evde hayatlarını sürdürürler. Ancak bu değişim onlardan daha çok çevresindekileri etkiler. Hem Memo'nun ailesi hem de Can'ın ailesi bir farklılık olduğunun farkındadır. Ancak işin içinden çıkamazlar. Memo, annesinin ameliyat parası için bir süre daha zengin hataında devam etmeye karar verir. Bir yandan da annesi ve dayısını çok özlemiştir. Bir gece onları ziyaret etmek için evden çıkar. Eve gittiğinde gördüğü manzara onu da çok şaşırtır. Lunaparktan sonra ikinci kez karşı karşıya gelen ikili şaşkınlık içindedir.

Öte yandan Melek hastalığı nedeniyle biyopsi olur ve çıkan sonuç olumsuzdur. Melek’in acilen ameliyat olması gerekmektedir ancak ailenin bu masrafı karşılaması imkansızdır. Osman acil para arayışına girer, Can da annesi zannettiği Melek için elinden geleni yapar. Bir yanda Can, yıllar sonra bir anne bulmanın şefkatini yaşarken diğer yanda Memo bir babaya kavuşmanın mutluluğundadır.

İkizler Memo Can son bölümü izlemek için tıklayın!

Mahalle cephesinde ise Osman’ın belalısı olan Hayati’nin Yaren’e olan ilgisi Osman’ı çok rahatsız eder. Mahmut da damat adayı olarak Hayati’yi seçmiştir. Ancak Osman’ın bu oyunu bozacak bir planı vardır.

İkizler Memo - Can  yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Oyuncular

Emir Berke Zincidi

Emir Berke Zincidi

Memo Caneri
Emir Berke Zincidi

Emir Berke Zincidi

Can Alkanlar
Nehir Erdoğan

Nehir Erdoğan

Melek Caneri
Burak Hakkı

Burak Hakkı

Onur Alkanlar
Özgürcan Çevik

Özgürcan Çevik

Osman Caneri
Tuğba Çınar

Tuğba Çınar

Yaren Kepez