Skip to main content
 

Çok Güzel Hareketler 2'de 2020 yılının unutulmaz konukları!

Genel sanat yönetmenliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2" ekibi 2020 yılında hangi ünlü konukları ağırladı? Çok Güzel Hareketler 2 Yeni Fragman yayınlandı mı?Çok Güzel Hareketler 2, Hakan Altun'un konuk olduğu bölüm hangisi? Çok Güzel Hareketler 2 Yıldız Tilbe'li bölümünde neler oldu? Çok Güzel Hareketler 2'nin konukları kimler oldu? Koray Avcı Çok Güzel Hareketler 2'de hangi şarkıyı söyledi. Yıldız Tilbe'nin Melanie Trump olduğu anlar! Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşı konukları kimler?

Çok Güzel Hareketler 2'de 2020 yılının unutulmaz konukları!
Çok Güzel Hareketler 2'de 2020 yılının unutulmaz konukları!

BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki "Çok Güzel Hareketler 2" 2020 yılına damga vuran unutulmaz anları ve konukları karşınızda!

Genel sanat yönetmenliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2" ekibi 2020 yılı boyunca hemen hemen her programda ünlü konukları ağırladı.

Koray Avcı'dan Simge Sağın'a, Murat Övünç'ten Hakan Altun'a, Yıldız Tilbe'den Hakkı Bulut'a bir çok ismi BKM sahnesinde ağırlayan Yılmaz Erdoğan ve Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin 2020 yılına damgasını vuran konuklarıyla yaşadıkları o eğlenceli anlar!

İşte "Çok Güzel Hareketler 2"nin 2020 yılına damga vuran konukları!

Çok Güzel Hareketler 2'nin 2020 yılına gireken konukları ise Ümit Besen, Eypio, Gülben Ergen, Anadolu Ateşi, Suzan Kardeş, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ersay Üner ve İsmail Altunsaray olmuştu.

Çok Güzel Hareketler 2 Yeni Fragman yayınlandı!

Çok Güzel Hareketler 2, her pazar 20.00'de Kanal D'de!