Skip to main content
 

Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümünde neler olacak? ÖZEL RÖPORTAJ!

Yılbaşı Özel bölümüyle perşembe akşamı ekrana gelecek olan Çok Güzel Hareketler 2 sahnesinde neler yaşanacak? 2021 yılına girerken Kanal D ekranlarında yayınlanan ve pazar akşamlarına damga vuran programı Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümü heyecanla beklenirken konuk olan sanatçılarla yapılan kulis röportajları ekrana geldi. Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümüne hangi sanatçılar konuk olacak? 2020 yılının son gecesi olan 31 Aralık perşembe akşamı Kanal D'de ekrana gelecek olan Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümünde eğlenceli ve coşkulu bir akşam izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümüne konuk olan Hülya Avşar, Kibariye ve Cengiz Kurtoğlu, 2021 yılına dair beklentilerini ve mesajlarını BKM kulislerinde açıkladılar. Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümünde sahne alacak olan ünlü isimler ve Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel gecesine ait tüm detaylar burada!

Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümünde neler olacak? ÖZEL RÖPORTAJ!
Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümünde neler olacak? ÖZEL RÖPORTAJ!

2021 yılına girerken Kanal D'de ekrana gelecek olan Çok Güzel Hareketler Yılbaşı Özel bölümünde yıldızlar geçidi yaşanacak.

Çok Güzel Hareketler 2 - YILBAŞI ÖZEL Özeti

Çok Güzel Hareketler 2 - YILBAŞI ÖZEL Özeti / Özetler

Eser Yenenler’in sunduğu özel bölümde, Hülya Avşar, Kibariye, Cengiz Kurtoğlu, Koray Avcı, Hande Subaşı, Çok Güzel Hareketler 1 ekibi, Emircan İğrek, Ege Kökenli, Anadolu Ateşi ve Çok Güzel Hareketler 2 ekibi sahne alacak. Yılmaz Erdoğan ise genel sanat yönetmenliğini yaptığı programda BKM Oratoryosu’nu yönettiği bölüm ile izleyici karşısına çıkacak.   Devamını oku

En özel anlar, en eğlenceli dakikaların yaşanacağı Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümünde konuk olan sanatçılar kuliste özel röportajlar verdi. İşte eğlencenin doruk yapacağı ÇGH kulisinden sanatçıların 2021 yılına özel mesajları!

Çok Güzel Hareketler 2 - YILBAŞI ÖZEL Fotoğrafları / Foto Galeri

Kanal D’nin Pazar akşamlarına damga vuran programı Çok Güzel Hareketler 2, çok renkli konuklarıyla yılbaşı akşamı özel bölümüyle izleyici ile buluşacak.   Tüm resimler

Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel Bölümde Neler Olacak?

Çok Güzel Hareketler 2 - YILBAŞI ÖZEL Fragmanları: