Skip to main content
 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.

Çok Güzel Hareketler 2 (17. Bölüm) / 09.06.2019


15.979 kez izlendi
Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2” pazar akşamı 20.00'de yayınlanan sekiz skeçten oluşan 17. Bölümüyle izleyicileri yine kahkahaya boğuyor.
Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2” pazar akşamı 20.00'de yayınlanan sekiz skeçten oluşan 17. Bölümüyle izleyicileri yine kahkahaya boğuyor.

Haftanın ilk skeci olan "Baba evinde" baba evine dönen genç kadın için aşırı alıngan günler başlamıştır ta ki Hilmi gelene kadar! İkinci skeç olan "Evlenmemeli miyiz?" skecinde ise kız arkadaşına evlenme teklifi eden genç ve kız için her şey yolunda ve muhteşemdir. Gelin adayının evlenmeden önce yapılacaklar listesi çıkarması ile işler karışır. Bir diğer skeçte ise dedikodu yapmanın yasaklandığı bir köyde dedikodu yapamayan kadınlar, bu uğurda voltranı oluşturur! İşte "Gıybet ettim sen etme" skeci karşınızda!

Evlendikten sonra huyu suyu değişen adamı "Kurtaran Ekspres" skecinde kahkahalarla izleyeceksiniz. "Gelecekten dönüş" skecinde ise Aycan bir kafede kız arkadaşına yapacağı evlenme teklifini düşünmektedir. Aycan’ın 20 yıl sonraki hali kafeye gelir. Yaşlı Aycan’ın anlatacağı şeylerle kahkahaya hazır olun. "Çocuk besleniyor mu?" skecinde bir bebeğin karnının nasıl doyup doymayacağı konusunda herkesin bir fikri vardır! Fikir silsilesi içinde kalan bebeğin annesi duruma el atar. Çocuklarını övme yarışına giren aileler durumu abartınca ortaya çok komik anlar çıkıyor ve "Ebeveyin fırtınası" skecinde gülmeye doyamayacaksınız.

Haftanın son skeci sabırsızlıkla beklenen ve çok özlenen Açın Kapıyı skecinin altıncı bölümü! Bayram ziyaretine Necdet’’lere gelen dünürlerin, düğün konusunu açması ile çığırından çıkan olaylara çok güleceksiniz.

Birbirinden eğlenceli skeçler ve çok daha fazlası pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!