Skip to main content
 

Beyaz Show'da eğlence bitmiyor

Gökçe Bahadır'ın Beyaz Show'a özel dansı göz doldurdu

Beyaz Show'da eğlence bitmiyor
Beyaz Show'da eğlence bitmiyor

Beyaz Show’un bu haftaki konukları sevilen Türk Halk müziği sanatçısı Hüseyin Turan, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sanatçılarından Selva Erdener ve  Orkestra Şefi  İbrahim Yazıcı ve  “Aramızda Kalsın” dizisinin oyuncuları Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk oldu.

Açılış bölümünde, Soçi Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil eden milli buz pateni sporcuları Alper Uçar ve Alisa Agafonova konuk oldu. Sohbetleri ve enerjileriyle büyük sempati toplayan ikili  seyirciyi buz pateninde kullanılan özel bir figürle selamlamayı da ihmal etmedi.

Gökçe Bahadır Beyaz Show’a özel olarak hazırladığı dans gösterisiyle büyük beğeni toplarken Caner Cindoruk da bir şarkı söyledi.

Selva Erdener muhteşem sesiyle seyircileri büyülerken Bizet’in  dünyaca ünlü "Carmen" adlı eserine  Beyaz ve Hüseyin Turan da eşlik ederek birlikte keyifli bir performans sergilediler.
Gecenin sürprizi ise yüksek doz opera ve sanat sohbeti yapılırken Beyaz’ın aniden butona basmasıyla sahneye çıkan Atilla Taş oldu! “Hayatı tespih yapmışım”adlı şarkısını söyledikten hemen sonra “Seviye tekrar yükselirse çağır beni” diyerek herkesi kahkahaya boğdu!

İkinci buton alarmında ise sahneye çıkan Metin Işık  “Laylaylom galiba sana göre sevmeler” şarkısını bütün stüdyo  tek bir ağızdan söyledi. Seyirciler, Metin Işık’ı alkış yağmuruna tuttu.

Beyaz Show birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.  

Orkestra Şefi nasıl olmalıdır? TIKLAYIN! 

Hayvanların operaya tepkisi! TIKLAYIN!

Vine videoları için TIKLAYIN!