Skip to main content
 

Serkan Kaya Beyaz Show'da arabesk rüzgarı estirdi!

Arabesk müziğin prensi Serkan Kaya, programın giriş bölümünde söylediği 2 şarkıyla adeta stüdyoda arabesk rüzgarı estirirken, Hande Doğandemir güzelliğiyle ve sempatikliğiyle, Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer ise yakışıklılığı ve karizmasıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Serkan Kaya Beyaz Show'da arabesk rüzgarı estirdi!
Serkan Kaya Beyaz Show'da arabesk rüzgarı estirdi!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, "20. Yıl"ını kutlayan sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Her şey Aşktan" filminin oyuncuları Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız, Mithat Can Özer ve ünlü şarkıcı Serkan Kaya konuk oldu.

Arabesk müziğin prensi Serkan Kaya, programın giriş bölümünde söylediği 2 şarkıyla adeta stüdyoda arabesk rüzgarı estirdi.

Serkan Kaya'nın sesine hayvanların gösterdiği komik tepkiler!

Serkan Kaya'nın sesine hayvanların gösterdiği komik tepkiler! / Özel Klipler

Beyaz Show ekibi, Serkan Kaya'nın sesi ile komik hayvan videolarını birleştirdi ve izleyenler kendilerini gülmekten alamadı..   Hemen izle

"Her şey Aşktan" filminin oyuncularından Hande Doğandemir güzelliğiyle ve sempatikliğiyle, Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer ise yakışıklılığı ve karizmasıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Mithat Can Özer Arabesk söylerse!

Mithat Can Özer Arabesk söylerse! / Özel Klipler

Beyaz Show ekibi, Mithat Can Özer'in klibini Arabesk parça ile montajladı ve ortaya çok komik video çıktı!   Hemen izle

Serkan Kaya’nın yaklaşık 10 yıl önce Davut Güloğlu ile çektiği klibin görüntülerini yayınlanınca stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Şükrü Özyıldız kim?

Şükrü Özyıldız kim? / Özel Klipler

Beyaz Show ekibi sokak röportajları kısmında "Şükrü Özyıldız kim?" diye soru sordu ve komik cevaplar aldı!   Hemen izle

Beyaz’ın “Bir kız ya da erkek için kavga eder misiniz?” sorusuna aldığı cevaplar herkesi gülümsetti.

Karşı cinste anlamadığın şey nedir?

Karşı cinste anlamadığın şey nedir? / Özel Klipler

Beyaz Show ekibi sokak röportajları kısmında "Karşı cinste anlamadığın şey nedir?" diye soru sordu ve komik cevaplar aldı!   Hemen izle

Beyaz’ın film hakkında bilgiler verirken yaptığı gaflar ‘Her Şey Aşktan’ filmi oyuncularında tatlı bir paniğe yol açarken, telefonla bağlanan Özcan Deniz’in yorumları stüdyodaki herkesi güldürdü.

Beyaz Show - 29 Ocak 2016 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Arabesk müziğin prensi Serkan Kaya, programın giriş bölümünde söylediği 2 şarkıyla adeta stüdyoda arabesk rüzgarı estirirken, Hande Doğandemir güzelliğiyle ve sempatikliğiyle, Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer ise yakışıklılığı ve karizmasıyla herkesi kendine hayran bıraktı.   Tüm resimler

Seyircilerden gelen “Metrobüs’e hiç binmişler mi?” sorusuna konukların verdiği cevaplar stüdyoda ve ekran başında olan herkesi kahkaha krizine soktu.

Evlenmeden önce aldatılsan ne yaparsın?

Evlenmeden önce aldatılsan ne yaparsın? / Özel Klipler

Beyaz Show ekibi sokak röportajları kısmında "Evlenmeden önce aldatılsan ne yaparsın?" diye soru sordu ve komik cevaplar aldı!   Hemen izle

Serkan Kaya’nın “Mesele” şarkısının hikayesini anlattığı bölümler herkesin ilgisini çekerken hemen sonrasında şarkıyı seslendirince stüdyodaki herkes coştu.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...