Skip to main content
 

Gökhan Tepe, herkesi kendine hayran bıraktı!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, “Maide'nin Altın Günü” filmi ile Ezgi Mola, “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil konuk oldu.

Gökhan Tepe, herkesi kendine hayran bıraktı!
Gökhan Tepe, herkesi kendine hayran bıraktı!

Programın açılış bölümüne entrikalarla dolu “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinin dört yıldızı Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in damga vurdu.

Gökhan Tepe’nin stüdyoya girerken söylediği ‘Adı Aşk Olsun’ şarkısına tüm izleyiciler büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Ezgi Mola’nın başrolünde oynadığı “Maide'nin Altın Günü” filminin fragmanı, filmin ne kadar komik olduğuna dair adeta bir ipucu niteliğindeydi.

“Ufak Tefek Cinayetler” dizisinin en çok merak edilenleri kimin katil olduğu ve kimin hayatını kaybettiği sorularıydı. Bu bilinmezleri bir nebze de olsa aydınlatmak için Beyaz, seyircilere bir anket yaptı. Stüdyodan alınan sonuçlara göre dizideki katil %38’lik oranla Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Merve olurken, ölen kişi ise %29’luk oranla Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Oya karakteri oldu.

Ekranların en uzun soluklu talk-show programı olan “Beyaz Show”un logosu özel bir balon aracılığıyla Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin kurduğu Integra 3646 Robotik Takımı tarafından uzay sınırına fırlatıldı. Uzaydan görüntülerin paylaşıldığı canlı yayında şaşkınlığını gizleyemeyen Beyaz, esprileriyle herkese keyifli anlar yaşattı.

Ezgi Mola’nın Jason Statham hayranı olduğunu öğrenen ve Instagram’dan sürekli ona ‘yürüdüğünü’ keşfeden Beyaz, yine bir sürpriz peşindeydi. Jason Statham’a birebir benzeyen ve Antalya’da yaşayan araba tamircisi İsmail Yıldırım’ı stüdyoda karşısında gören Ezgi Mola adeta şok oldu.

“Ufak Tefek Cinayetler” dizisindeki “Karışık İlişkiler Şeması”nı dizi ekibine hediyen eden Beyaz, bu jestiyle dizi ekibine kahkaha attırmayı başardı.

Gökhan Tepe birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk katarken, herkesi bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma 23:45’te Kanal D'de olmaya devam edecek...