Skip to main content
 

Gökhan Tepe, Beyaz Show'daydı!

Ayla Çelik ve Gökhan Tepe’nin seslendirdiği şarkılar tüm stüdyoya adeta müzik ziyafeti yaşattı.

Gökhan Tepe, Beyaz Show'daydı!
Gökhan Tepe, Beyaz Show'daydı!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; ünlü oyuncu Meryem Uzerli, ilk kez Beyaz Show’un konuğu olan yetenekli isim Ozan Güven, genç yetenek Bora Akkaş, yakışıklı müzisyen Gökhan Tepe ve ünlü söz yazarı yorumcu Ayla Çelik konuk oldu.
Programın giriş bölümünde Ayla Çelik ve Gökhan Tepe’nin seslendirdiği şarkılar tüm stüdyoya adeta müzik ziyafeti yaşattı.

‘Annemin Yarası’ filmi oyuncuları Meryem Uzerli, Ozan Güven ve Bora Akkaş film hakkında anlattıklarıyla herkesi derinden etkiledi. Meryem Uzerli, hem güzelliği hem de sempatikliğiyle her zaman olduğu gibi kendine hayran bıraktı.

Ayla Çelik, kendi bestesi ‘Türkan’ı Gökhan Tepe ve Beyaz’la söylerken tüm stüdyoyu coşturdu. Gökhan Tepe’nin seslendirdiği yeni şarkısı ‘Seninle Her Yere’ şarkısı stüdyodaki herkesin beğenisini kazandı.

Gecenin ilk sürprizini yapan Beyaz, Meryem Uzerli için yaptıkları ‘Kasap Havası’ videosu ile herkesi kahkaha krizine soktu.

Gecenin bir başka sürprizi ise Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü ve şimdiki Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın canlı telefon bağlantısıydı.

Ayla Çelik’in albümünde yer alan ve Beyaz’la düet yaptıkları ‘Bağdat’ isimli şarkı gecenin son sürpriziydi. Şarkıyı ilk kez canlı yayında seslendiren ikili herkesi adeta büyüledi.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

Beyaz Show - 4 Mart 2016 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Beyaz Show”a bu hafta; ünlü oyuncu Meryem Uzerli, ilk kez Beyaz Show’un konuğu olan yetenekli isim Ozan Güven, genç yetenek Bora Akkaş, yakışıklı müzisyen Gökhan Tepe ve ünlü söz yazarı yorumcu Ayla Çelik konuk oldu.   Tüm resimler