Skip to main content
 

Beyaz'ın yeni rakibi İlker Ayrık!

Beyaz Show’un 30 Ocak Cuma gecesi yayınlanan bölümünün konukları “Yapışık İkizler” filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert ve Suzan Kardeş oldu. Suzan Kardeş söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi coşturdu.

Beyaz'ın yeni rakibi İlker Ayrık!
Beyaz'ın yeni rakibi İlker Ayrık!

Beyaz Show’un 30 Ocak Cuma gecesi yayınlanan bölümünün konukları “Yapışık İkizler” filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert ve Suzan Kardeş oldu. Suzan Kardeş söylediği birbirinden güzel  şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi coşturdu.

Beyaz Show - 30 Ocak 2015 tarihli yayından kareler / Foto Galeri

Beyaz Show’un 30 Ocak Cuma gecesi yayınlanan bölümünün konukları “Yapışık İkizler” filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert ve Suzan Kardeş oldu. Suzan Kardeş söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi coşturdu.   Tüm resimler

Her zaman izleyicilerini şaşırtan Beyaz Show, bu gece yine sürprizlerle doluydu. Önümüzdeki hafta Beyaz Show’un konuğu olacak Mustafa Ceceli, tablet bilgisayarın “farklı” bir kullanımıyla stüdyomuzdaki herkesi şaşırttı.

İlker Ayrık ve Hakan Bulut esprileriyle herkesi güldürürken, Ivana Sert ise güzelliğiyle geceye damga vurdu.

30.01.2015 / Beyaz Show

30.01.2015 / Beyaz Show / Bölümler

Beyaz Show’un 30 Ocak Cuma gecesi yayınlanan bölümünün konukları “Yapışık İkizler” filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert ve Suzan Kardeş oldu. Suzan Kardeş söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi coşturdu.   Hemen izle

“Ben Bilmem Eşim Bilir” programında oynattığı oyunlarla herkese zor ama eğlenceli anlar yaşatan İlker Ayrık’a Beyaz’ın bir sürprizi vardı. Hazırladığı tuval ve paintball tüfekleriyle en güzel insan yüzünü kimin çizeceğine dair bahse giren İlker Ayrık ve Beyaz’ın yarışından galip çıkan Beyaz oldu.

En büyük hayali Beyaz Show’un açılışını yapıp Beyaz’ı takdim etmek olan Gülşen Uysal bu dileğini gerçekleştirme şansı bulurken, Suzan Kardeş’in şarkısında dans etmek isteyen Vildan Yağmur da güzel dansıyla geceye renk kattı.

Geçtiğimiz sezon Beyaz Show’a konuk olan ve Haziran ayında 10 kız çocuğunun okuması için tek başına teknesiyle Dünya Turu’na çıkan Dilek Ergül, geçtiğimiz hafta okyanusun ortasında batan teknesi ‘Simina’nın hikayesini anlatırken hem herkesi duygulandırdı hem de kendine hayran bıraktı.

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.