Skip to main content
 

Beyaz Show'un 2017'deki en eğlenceli anları!

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show 2017 yılına damgasını vurdu! Programa katılan konukları ile yaptığı eğlenceli sohbetler izleyenleri çok güldürürken, sosyal medyada da çok konuşuldu! İşte o eğlenceli anlar...

Beyaz Show'un 2017'deki en eğlenceli anları!
Beyaz Show'un 2017'deki en eğlenceli anları!

Soyguncuya kök söktüren Taksici Feride Teyze!

Beyaz Show'un 13 Ocak bölümünde konuk olan 70 yaşındaki taksi şoförü Feride Teyze arabasına binen soyguncu ile yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatı, cesareti ile stüdyodaki herkesten büyük alkış aldı!

Dizide öpüşmek zor oluyor mu?

Keyifli "Kağıt Soruları" bölümündeki "Dizi çekerken öpüşmek zor oluyor mu?" sorusuna Demet Özdemir'in "Çok kolay!" diye yanıt vermesi herkesi çok eğlendirdi... Beyaz'ın da esprileri ile konu çok eğlenceli bir hal aldı!

Candan kardeşlerle ne oldu o gece?

Esen Yenenler'in evinde verilen parti magazin dünyasında olay olmuştu. Partiye Murat Boz, Bahar ve Nihal Candan kardeşler de katılmıştı. Beyaz, o gece ile ilgili soru sorduğunda Eser Yenenler neler yaşandığını anlattı. Bunun üzerine espriler dönmeye başladı. Beyazİbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un bu konu üzerine yaptıkları espriler izleyenleri çok güldürdü!

Hande Soral ve Bensu Soral, Ali İhsan Varol eşliğinde yarıştılar!

Beyaz Show'un eğlenceli anlarından biri daha yaşandı! teve2'de yayınlanan "Kelime Oyunu" yarışmasının sunucusu Ali İhsan Varol'un soruları ile yarışan Hande Soral ve Bensu Soral başta olmak üzere seyirciler eğlenceli anlar yaşadılar!

Kahkaha dolu emoji oyunu!

Beyaz, Eser Yenenler, Bengü, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un oynadığı emoji oyunu kahkahalara neden oldu. Beyaz ve Eser Yenenler'in oluşturduğu ve emoji ifadelerinin olduğu kartlarda hangi şarkının gizlendiğini bulmaya çalışan konuklar seyircileri gülme krizine soktu.

Acun düğününe Beyaz'ı neden çağırmadı?

Şeyma Subaşı ile evlenerek düğün etkinlikleriyle çok konuşulan Acun Ilıcalı, Beyaz'ın "Beni neden düğüne davet etmedin?" sorusuna verdiği eğlenceli cevaplar ve aralarındaki tatlı atışmalar stüdyodaki herkesi çok güldürmüştü!

İrem Derici'ye playback şoku!

Beyaz'ın planıyla İrem Derici'nin şarkısında komik bir sürpriz vardı! Playback olarak söylenen şarkıya Beyaz'ın komik sesi dahil olunca kahkahalara sebep oldu. İrem Derici'nin yüzündeki şaşkınlıkları da beraberinde getirdi. Bu anlar ise, izleyenlere eğlence dolu bir anı bıraktı!

Beyaz Show yeni sezonuna bomba gibi başlayarak, 2018 yılınında eğlence dolu geçeceğinin müjdesini de vermiş oldu! Yeni skeçler, eğlenceli konukları ile Beyaz Show cuma gecelerinin neşesi olmaya devam edecek!

Benzer İçerikler