Skip to main content
 

Beyaz Show'dan sürpriz dolu sezon finali!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk show programı Beyaz Show, bomba gibi bir sezon finaliyle sevenlerinin karşısına çıktı. “Beyaz Show”un sezon finaline bu hafta; fenomen dizi Medcezir’in fenomen oyuncuları Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay ve Taner Ölmez, Türk pop müziğinin sevilen sesi Murat Dalkılıç, “Olmazsa Olmaz” şarkısıyla müzik dünyasının en yeni sesi Güliz Ayla konuk oldu.

Beyaz Show'dan sürpriz dolu sezon finali!
Beyaz Show'dan sürpriz dolu sezon finali!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk show programı Beyaz Show, bomba gibi bir sezon finaliyle sevenlerinin karşısına çıktı. Sohbeti, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show bu hafta da seyirciyi ekrana kitledi. “Beyaz Show”un sezon finaline bu hafta; fenomen dizi Medcezir’in fenomen oyuncuları Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay ve Taner Ölmez, Türk pop müziğinin sevilen sesi Murat Dalkılıç, “Olmazsa Olmaz” şarkısıyla müzik dünyasının en yeni sesi Güliz Ayla konuk oldu.

Murat Dalkılıç, programın açılış bölümünde söylediği şarkıyla stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi coşturdu.

Candan Erçetin ile olan şarkı atışmasında son sözü Beyaz söyledi!

Candan Erçetin ile olan şarkı atışmasında son sözü Beyaz söyledi! / Özel Klipler

Beyaz’ın sezon finalindeki ilk sürprizi Candan Erçetin’le yaşadığı atışma için hazırladığı yeni video oldu. Hazırladığı videoya Candan Erçetin’in kendisine cevap veremeyecek olmasının avantajını kullanan Beyaz, şarkıya yazdığı sözlerle herkese kahkaha attırdı.   Hemen izle

Serenay Sarıkaya ve Hazar Ergüçlü güzellikleri ile göz kamaştırırken, hem Taner Ölmez hem de Barış Falay yakışıklılıkları hem de karizmalarıyla kendilerine hayran bıraktılar.

Serenay Sarıkaya'nın çıldırdığı anlar!

Serenay Sarıkaya'nın çıldırdığı anlar! / Özel Klipler

Serenay Sarıkaya'nın Med Cezir dizisindeki çıldırdığı anların altına müzik yerleştirdik, ortaya komik görüntüler çıktı!   Hemen izle

Beyaz’ın sezon finalindeki ilk sürprizi Candan Erçetin’le yaşadığı atışma için hazırladığı yeni video oldu. Hazırladığı videoya Candan Erçetin’in kendisine cevap veremeyecek olmasının avantajını kullanan Beyaz, şarkıya yazdığı sözlerle herkese kahkaha attırdı.

Serenay Sarıkaya'yı öpmek nasıl bir his?

Serenay Sarıkaya'yı öpmek nasıl bir his? / Özel Klipler

Beyaz, izleyicilerden gelen "Serenay Sarıkaya'yı öpmek nasıl bir his?" sorusunu canlı yayında test etti!   Hemen izle

Barış Falay’ın karizmatik sesini dile getiren Beyaz, hazırladığı ve Falay’a yaptığı komik dublajla gecenin bir diğer sürprizini gerçekleştirmiş oldu.

Barış Falay’ın façası fena bozuldu!

Barış Falay’ın façası fena bozuldu! / Özel Klipler

Barış Falay’ın karizmatik sesine yaptığımız komik dublaj...   Hemen izle

“Olmazsa Olmaz” şarkısıyla yeni bir çıkış yapan Güliz Ayla, güzel sesiyle kulakların pasını sildi.

Çağatay Ulusoy'dan Beyaz Show izleyicilerine videolu mesaj!

Çağatay Ulusoy'dan Beyaz Show izleyicilerine videolu mesaj! / Özel Klipler

Çağatay Ulusoy, başka programı olduğu için Beyaz Show'a katılamadı.. Bu yüzden, Beyaz Show izleyicilerine videolu mesaj göndererek gönülleri fethetti!   Hemen izle

Gecenin bir diğer büyük sürprizi ise Sıla oldu. Güliz Ayla’ya albüm yapım aşamasında büyük destek veren Sıla, bir sürpriz yaparak şarkının final bölümünü güzel şarkıcıyla beraber söyledi.

Sıla'dan büyük sürpriz!

Sıla'dan büyük sürpriz! / Özel Klipler

Gecenin bir diğer büyük sürprizi ise Sıla oldu. Güliz Ayla’ya albüm yapım aşamasında büyük destek veren Sıla, bir sürpriz yaparak şarkının final bölümünü güzel şarkıcıyla beraber söyledi.   Hemen izle

Medcezir’in kendi programlarına gelmemesine bozulan 3 Adam ekibi bir anda stüdyoyu basarak gecenin en büyük sürprizlerinden birini gerçekleştirdiler. En büyük hayali Medcezir ekibi ve Beyaz’la tanışmak olan Merve Atay, bu hayalini canlı yayın sırasında gerçekleştirdi ve hem ekiple tanıştı hem de selfie çektirme şansına sahip oldu.

Kimliği belirli 3 Adam Beyaz Show stüdyosunu bastı!

Kimliği belirli 3 Adam Beyaz Show stüdyosunu bastı! / Özel Klipler

Medcezir’in kendi programlarına gelmemesine bozulan "3 Adam" ekibi bir anda stüdyoyu basarak gecenin en büyük sürprizlerinden birini gerçekleştirirken, en büyük hayali Medcezir ekibi ve Beyaz’la tanışmak olan Merve Atay, bu hayalini de canlı yayın sırasında gerçekleştirdi ve hem ekiple tanıştı hem de selfie çektirme şansına sahip oldu.   Hemen izle

Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları, müthiş sürprizleri ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show yeni sezonda da bütün hızıyla devam edecek.