Skip to main content
 

Beyaz ve Hayko Cepkin'den muhteşem düet!

Beyaz Show'un 10 Mart 2017'de yayınlanan son bölümüne, Beyaz ve Hayko Cepkin'in Bağdat düeti damgasını vurdu! Beyaz'ın, Çağlar Çorumlu ile hazırladığı Eşofmanlı Hoca skeci de ekrandan sonra, sosyal medyada en sevilenler arasında yerini aldı.

Beyaz ve Hayko Cepkin'den muhteşem düet!
Beyaz ve Hayko Cepkin'den muhteşem düet!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Rock Müziği’nin sevilen ismi Hayko Cepkin, “Tatlım Tatlım” filmiyle Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente ve Fatih Artman konuk oldu.

Rock müziğin aykırı ismi Hayko Cepkin, ‘Beni Büyüten Şarkılar’ albümünden söylediği Edip Akbayram şarkısı ‘Aldırma Gönül’ ile programa bomba gibi bir giriş yaptı.

Beyaz Show - 10 Mart 2017 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Beyaz Show’a bu hafta; Hayko Cepkin, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente ve Fatih Artman konuk oldu!   Tüm resimler

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ‘Tatlım Tatlım’ filmi oyuncuları Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente ve Fatih Artman söyledikleri ve anlattıklarıyla daha ilk andan itibaren herkesin beğenisini kazandılar.

 

Aylin Kontente’nin herkese ilginç gelen soyadına oyuncu arkadaşlarının yaptığı bestelerden oluşan klip stüdyoda kahkaha fırtınası estirdi.

 Beyaz’ın evlenmek isteyip Eşofmanlı Şevket Hoca’dan yardım istediği skeç, ekran başında ve stüdyoda bulunan herkesi güldürdü.

 Gecenin en büyük sürprizi ise Hayko Cepkin’nin ‘Bağdat’ şarkısına kendi tarzıyla yaptığı yorum oldu. Dinleyen herkesi şaşırtan hayko, seyircinin ısrarını kıramayarak şarkıyı tekrar seslendirdi.

 Bir Beyaz Show klasiği olan “Kağıt Soruları” bölümünde, Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı ‘Eşofmanlı Şevket Hoca’ya gelen sorular herkesi güldürdü.

Yaptığı lokma sayesinde Taylandlı Chanthana ile evlenen Karamanlı Lokmacı Murat Gülcemal ve internet bağımlılığını 1 sene gördüğü terapi ile yenen Ahmet Eren Soyluer anlattıklarıyla herkesi hem güldürdüler hem de şaşırttılar.

 Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

10.03.2017 / Beyaz Show

10.03.2017 / Beyaz Show / Bölümler

Beyaz Show’a bu hafta; Hayko Cepkin, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente ve Fatih Artman konuk oldu!   Hemen izle