Skip to main content
 

Beyaz Show'da coşku dolu anlar...

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “İçimdeki Ses” filminin oyuncuları Engin Günaydın, Ersin Korkut, Leyla Lydia Tuğutlu, Onur Buldu ve en sevilen şarkılarıyla Mustafa Ceceli oldu. Mustafa Ceceli söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi coşturdu.

Beyaz Show'da coşku dolu anlar...
Beyaz Show'da coşku dolu anlar...

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “İçimdeki Ses” filminin oyuncuları Engin Günaydın, Ersin Korkut, Leyla Lydia Tuğutlu, Onur Buldu ve en sevilen şarkılarıyla Mustafa Ceceli oldu. Mustafa Ceceli söylediği birbirinden güzel  şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi coşturdu. 

Programın ilerleyen dakikalarında ise Ayshe ve Cem Belevi yeni singleları ‘Kim Ne Derse Desin’ ile geceye renk kattı. Ayshe’nin dans şovu ise gecenin unutulmayanları arasına girdi. 

“Mustafa Ceceli’nin Gerçek Yüzü” skeci ve sokak röportajları da ekran başında izleyen herkesi güldürdü. 

Canlı yayına çıkmayı pek tercih etmeyen ama Beyaz Show’a katılmakta da tereddüt etmeyen Engin Günaydın, Beyaz’ın sorduğu soruları büyük içtenlikle cevapladı ve ekran başındaki herkesin büyük sempatisini kazandı.

Mustafa Ceceli’nin en güzel şarkılarını seslendirdiği gecede birbirinden keyifli anlar yaşandı.

Mustafa Ceceli’nin 8 yaşındayken oynadığı ‘Köy Doktoru’ dizisindeki görüntülerini bulup bunları ekrana taşıyan Beyaz, bu sürpriziyle yine herkesi şaşırttı.

 Gecenin bir diğer sürprizi ise 80’li yıllara damgasını vuran ‘Kara Şimşek’ dizisindeki arabaydı. Dizide kullanılan orijinal arabayı bir anda karşılarında bulan konuklarımız, meraklarını gizleyemediler ve arabanın her bölümünü incelemeye çalıştılar.

Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.