Skip to main content
 

Beyaz Show yine çok güldürdü!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü şarkıcı İrem Derici, "Yol Arkadaşım" filmi ile İbrahim Büyükak, ‘Yeni Gelin’ dizisinin genç ve yetenekli oyuncuları Jessica May, Tolga Mendi ve 2017 Best Model Türkiye Birincileri Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı konuk oldu.

Beyaz Show yine çok güldürdü!
Beyaz Show yine çok güldürdü!

Programın açılış bölümüne 2017 Best Model Türkiye Birincileri Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı konuk oldu. Efe’nin yaşını soran Beyaz, “17” cevabını alınca şaşkınlığını gizleyemedi.

İrem Derici’nin sahneye çıkmasıyla adeta yer yerinden oynadı. Yeni imajı ve muhteşem sesiyle İrem Derici, her zamanki gibi yine herkesi büyüledi.

İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı ve Oğuzhan Koç ile başrollerini paylaştığı yeni filmi “Yol Arkadaşım”ın fragmanı bile stüdyodakileri güldürmeye yetti.

 

Programın ilerleyen dakikalarında Beyaz, Jessica May’le “Bağdat” şarkısında düet yaptı. Jessica’nın şarkıyı hatasız Türkçe ile söylemesi herkesi şaşırttı.

20 yıldır hamallık yapan ve her ay bir günlük kazancını yaptığı çekiliş sonucu sivil toplum kuruluşlarına bağışlayan "Klas Hamal" Mehmet Ateş, anlattığı hikayesiyle herkesi hem duygulandırdı hem de ders verdi.

 

İrem Derici 3 Kasım günü yayınlanan “Bazı Aşklar Yarım Kalmalı” şarkısını söylerken Beyaz’ın büyük bir sürprizi vardı. İrem Derici şarkıyı söylerken bir anda Beyaz’ın şarkıya girmesi Derici’yi adeta şok etti. Şakanın sonrasında baştan söylenen şarkı ise dinleyenlerden tam not aldı.

Geçirdiği kazadan sonra Rusça konuşmaya başlayan Hatice Tatlıer, aksanlı Türkçe konuşmaya başladığı an herkes oldukça şaşırdı.

 

Beyaz’ın programa katılanlardan “Rüşvet” aldığını gösteren, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’la oynadıkları skeç izleyen herkese kahkaha attırdı.

Jessica’nın Brezilya’dan arkadaşı Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza’nın Beyaz’a gönderdiği mesaj gecenin en büyük sürprizlerinden biri oldu.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma Kanal D'de olmaya devam edecek...

Beyaz Show - 3 Kasım 2017 Yayınından Kareler / Foto Galeri

"Beyaz Show"a bu hafta; ünlü şarkıcı İrem Derici, "Yol Arkadaşım" filmi ile İbrahim Büyükak, ‘Yeni Gelin’ dizisinin genç ve yetenekli oyuncuları Jessica May, Tolga Mendi ve 2017 Best Model Türkiye Birincileri Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı konuk oldu.   Tüm resimler