Skip to main content
 

Beyaz Show sürprizleri!

Beyazıt Öztürk’ün sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; "Kocan Kadar Konuş" filmi ile Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Şebnem Burcuoğlu; müthiş sesi ve enerjisi ile Bülent Serttaş; değişik tarzı, ilginç stili ile gençlerin sevgilisi Gökçe konuk oldu.

Beyaz Show sürprizleri!
Beyaz Show sürprizleri!

Beyazıt Öztürk’ün sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; "Kocan Kadar Konuş" filmi ile Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Şebnem Burcuoğlu; müthiş sesi ve enerjisi ile Bülent Serttaş; değişik tarzı, ilginç stili ile gençlerin sevgilisi Gökçe konuk oldu.

Programın açılış bölümünde Bülent Serttaş ve Gökçe söyledikleri şarkılarla, stüdyoda bulunan herkese müzik ziyafeti yaşattı.

‘Kocan Kadar Konuş’ filminde sıklıkla adı geçen tripler hakkında, Beyaz’ın Zeynep Koçak’la çektiği ‘Dünya Trip Atma Şampiyonu’ skeci stüdyodaki herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Dakikada 88 kez yapıyor!

Dakikada 88 kez yapıyor! / Özel Klipler

Dünya trip atma şampiyonasında bir Türk kızı birinciliği aldı.   Hemen izle

Arkadaşları arasında istediği zaman gülmesi ve istediği zaman ağlamasıyla meşhur olan Ezgi Mola, yayında kimsenin beklemediği bir anda ağlayınca kimse şaşkınlığını gizleyemedi.

Programın ilerleyen dakikalarında ise Beyaz’ın bir sürprizi vardı. Beyaz’ın Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Gökçe ve Bülent Serttaş’la çektiği ‘Düğün Atışması’ skeci herkesi oldukça eğlendirdi.

Erzincan’da 5 yıldır gönüllü olarak yaşlıların ve ihtiyaç sahibi kişilerin evlerini temizleyen ve her türlü ihtiyaçlarına koşturan ‘Erzincan’ın Gönüllü Gençleri Ekibi’ hikayeleriyle herkesin kalbine dokundu.

Beyaz ve Ezgi Mola'nın Düğün Atışması. Napacağımı Görcen

Beyaz ve Ezgi Mola'nın Düğün Atışması. Napacağımı Görcen / Özel Klipler

Gökçe'nin sevilen şarkısı "Ne Yapardım", Beyaz ve Ezgi Mola'nın Düğün atışmasıyla "N'apacağımı Görcen" oldu .   Hemen izle

Beyaz’ın bir diğer sürprizi ise Bülent Serttaş’ın başına gelenlerden derlediği klipti. Hazırlanan klibe başta Bülent Serttaş’ın kendisi olmak üzere herkes çok güldü.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada patlayan ve çok izlenen ‘Piston aşağı indi’ videosunun kahramanı Recep Parmaksız da Beyaz Show’daydı. Recep Bey, olayın iç yüzünü anlatırken hem stüdyoda hem de ekran başındaki herkes gülme krizine girdi.

Beyaz Show - 20 Mart 2015 tarihli yayından kareler / Foto Galeri

Beyazıt Öztürk’ün sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; "Kocan Kadar Konuş" filmi ile Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Şebnem Burcuoğlu; müthiş sesi ve enerjisi ile Bülent Serttaş; değişik tarzı, ilginç stili ile gençlerin sevgilisi Gökçe konuk oldu.   Tüm resimler

Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show önümüzdeki haftalarda da bütün hızıyla devam edecek.

20.03.2015 / Beyaz Show

20.03.2015 / Beyaz Show / Bölümler

Beyazıt Öztürk’ün sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; "Kocan Kadar Konuş" filmi ile Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Şebnem Burcuoğlu; müthiş sesi ve enerjisi ile Bülent Serttaş; değişik tarzı, ilginç stili ile gençlerin sevgilisi Gökçe konuk oldu.   Hemen izle