Skip to main content
 

Beyaz Show, konukları ile güzel dakikalar yaşattı.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; arabesk müziğin sevilen sesi Serkan Kaya, kendine has üslubu ve güzelliği ile ekranların aranan yüzü Saba Tümer, “Yemekteyiz” programının neşeli sunucusu Onur Büyüktopçu ve "Düğüm Salonu" filminin başrol oyuncusu Şahin Irmak konuk oldu.

Beyaz Show, konukları ile güzel dakikalar yaşattı.
Beyaz Show, konukları ile güzel dakikalar yaşattı.

Arabesk müziğin prensi Serkan Kaya, programın giriş bölümünde söylediği ‘Mesele’ şarkısıyla muhteşem bir giriş yaptı.

Kendine has üslubuyla Türk televizyonlarının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Saba Tümer, güzelliği ve şen kahkahaları ile yine geceye damga vurdu.

Beyaz, Serkan Kaya’yı bir pop müzik şarkısı söylemeye zorlayınca olanlar oldu. Aleyna Tilki’nin ‘Sen Olsan Bari’ şarkısını söylemeye çalışan Serkan Kaya herkesi güldürdü.

Serkan Kaya'dan beklenmedik performans!

Serkan Kaya'dan beklenmedik performans! / Özel Klipler

Beyaz, Serkan Kaya’yı bir pop müzik şarkısı söylemeye zorlayınca olanlar oldu. Aleyna Tilki’nin ‘Sen Olsan Bari’ şarkısını söylemeye çalışan Serkan Kaya herkesi güldürdü.   Hemen izle

Her bölümde birbirinden ünlü konukları ile eğlendirmeye devam eden Beyaz Show, konukları ile bu hafta da güzel dakikalar yaşattı.

Şahin Irmak, senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı ‘Düğüm Salonu’ filminde yaşananları anlatırken herkesi tebessüm ettirdi

Beyaz ilk sürprizini Saba Tümer’e yaptı. Saba Tümer’in kahkahalarından hazırlanan şarkı dinleyen herkese kahkahaya boğdu.

Saba Tümer'den bitmeyen kahkahalar!

Saba Tümer'den bitmeyen kahkahalar! / Özel Klipler

Kahkahalarıyla meşhur Saba Tümer'in kısa videolarından harmanlanarak hazırlanan klip, "Tosun Paşa" filminin müziğine uyarlanınca ortaya çok eğlenceli video çıktı!   Hemen izle

Gecenin ikinci büyük sürprizi ise Onur Büyüktopçu’ya yapıldı. Seneler öncesinde kabadayı olarak rol aldığı bir dizinin görüntülerini yayınlayan Beyaz, Onur Büyüktopçu’yu adeta şoka soktu.

Serkan Kaya’nın ilk kez Beyaz Show stüdyosunda seslendirdiği ‘Lanet Olsun’ isimli şarkı dinleyenlerden tam not aldı.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...