Skip to main content
 

Beyaz Show, eğlencesiyle evlerinize konuk oldu!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; muhteşem sesi ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran Candan Erçetin, "Ailecek Şaşkınız" filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy konuk oldu.

Beyaz Show, eğlencesiyle evlerinize konuk oldu!
Beyaz Show, eğlencesiyle evlerinize konuk oldu!

Programın açılış bölümünde Candan Erçetin, muhteşem sesiyle söylediği ‘Git’ ve ‘Unutma Beni’ şarkılarıyla seyirciyi adeta büyüledi.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir gece boyunca yaptıkları esprilerle hem televizyon başındakileri hem de stüdyodaki herkesi kahkaha krizine soktu.

Ahmet Kural, kaslarını nasıl geliştirdi?

Ahmet Kural, kaslarını nasıl geliştirdi? / Özel Klipler

Film için Ahmet Kural'ın uzun süren vücut çalışmasına canlı şahitlik yapan Murat Cemcir, detayları Beyaz Show'da anlattı.   Hemen izle

Beyaz’ın sürprizleri bu bölümde de hız kesmeden devam etti. Yanına Ahmet Kural ve Murat Cemcir’i alıp Eskişehir’deki Balmumu Heykel Müzesi’ne giden Beyaz ziyaretçilere unutulmaz bir şaka yaptı. Komik üçlü müzenin içinde heykel gibi davranırken bir anda gelenleri korkutunca olanlar oldu. Önce korkan daha sonra ise heykellerin gerçek olduğunu gören ziyaretçilerin tepkileri görülmeye değerdi.

Balmumu sandılar, canlanınca şaştılar!

Balmumu sandılar, canlanınca şaştılar! / Özel Klipler

Beyazıt Öztürk, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den çok konuşulacak kamera şakası!   Hemen izle

Haftaiçi’nde sosyal medyada fenomen olan bir videonun kahramanı daha Beyaz Show’daydı. Ehliyetinin evde unuttuğu için şehirlerarası yolda gördüğü polis arabası maketini gerçek sanıp 1,5 saat boyunca gitmesini bekleyen Burhan Çakmak anlattıklarıyla herkesi güldürdü.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in Acapella Boğaziçi grubuyla canlı olarak söylediği ‘Yaradana Kurban’ şarkısı stüdyodakileri coşturdu.

Ahmet Kural & Murat Cemcir - Yaradana Kurban

Ahmet Kural & Murat Cemcir - Yaradana Kurban / Özel Klipler

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in Acapella Boğaziçi grubuyla canlı olarak söylediği ‘Yaradana Kurban’ şarkısı stüdyodakileri coşturdu.   Hemen izle

Beyaz’ın elbette Candan Erçetin’e de bir sürprizi vardı. Beyaz, Candan Erçetin’in ilk çıkışını yaptığı ‘Umrumda Değil’ şarkısındaki meşhur sandalye pozuna yaptığı VTR ile ‘Yeni bir atışma mı başlıyor?’ sorusunu akıllara getirdi.

Şarkı söylemenin mekanı olmaz!

Şarkı söylemenin mekanı olmaz! / Özel Klipler

Candan Erçetin klibinden alınan görüntü, birçok mekan ve etkinlik değişimiyle harmanlandı ve ortaya çok güldüren görüntüler ortaya çıktı.   Hemen izle

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...