Skip to main content
 

Beyaz, bombayı patlattı!

Beyaz, Erol Köse’nin nişanlandığını ve Haziran ayında evleneceğini ilk kez canlı yayın sırasında Beyaz Show’da açıklayarak bombayı patlattı.

Beyaz, bombayı patlattı!
Beyaz, bombayı patlattı!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk - show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Türk Pop Müziğinin en önemli seslerinden olan Ferhat Göçer, ünlü müzik yapımcısı Erol Köse, Türk Pop Müziği’nin yükselen seslerinden Ece Seçkin ve ünlü yorumcu Zeynep Dizdar, ‘Filinta’ dizisinin sempatik oyuncusu Wilma Elles ile Misafir Ağırlama, Nezaket ve Protokol Uzmanı İhsan Ataöven konuk oldu.

Beyaz bu hafta da hayalleri gerçekleştirmeye devam etti. 2000 yılında daha bebekken Beyaz’ın kucağında fotoğraf çektiren ve şimdi aynı pozu tekrar vermek isteyen Burak Üstün, bu hayalini canlı yayında gerçekleştirme imkanı buldu.

Programın açılış bölümünde güzel şarkıcı Ece Seçkin, yeni imajı ve şarkısıyla stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi adeta büyüledi.

Filinta dizisinde bir ajanı canlandıran Wilma Elles, kendi dizisinin setinde hazırlanan klibi Beyaz Show’da yayınlatarak yaptığı sürprizle ve verdiği hediyeyle Beyaz’ı şaşırttı.

Erol Köse, hem yaptığı benzetmeler hem de yaptığı esprilerle hem stüdyodaki hem de ekran başındaki herkesi güldürdü.

Beyaz, Erol Köse’nin nişanlandığını ve Haziran ayında evleneceğini ilk kez canlı yayın sırasında Beyaz Show’da açıklayarak bombayı patlattı.

Ferhat Göçer, son albümünden söylediği romantik şarkılarla herkesi duygulandırdı.

Sosyal medyada "Çipetpet" diye bilinen videodaki "Arnavut Şevket" lakaplı Şevket Kokal, 91 yaşında olmasına rağmen anlattıkları ve pozitif enerjisi ile herkesin beğenisini kazandı.

Zeynep Dizdar, Erol Köse’nin yapımcılığını yaptığı son albümünden söylediği şarkıyla stüdyodaki herkesi coşturdu.

Programın son bölümüne konuk olan “Nezaket ve Protokol Uzmanı” İhsan Ataöven, anlattıklarıyla, verdiği örneklerle ve öğrettikleriyle herkesi şaşırttı.

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

Beyaz Show - 22 Mayıs 2015 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; güzeller güzeli oyuncu Wilma Elles, Türk Pop Müziği'nin en önemli seslerinden olan Ferhat Göçer, ünlü prodüktör Erol Köse, Türk Pop Müziği'nin yükselen seslerinden Ece Seçkin ve ünlü yorumcu Zeynep Dizdar konuk oldu...   Tüm resimler