Skip to main content
 

Avrupa'dan bir Beyaz geçti!

Kanal D’nin fenomen programı Beyaz Show sezonu Avrupa turnesi ile açtı.

Avrupa'dan bir Beyaz geçti!
Avrupa'dan bir Beyaz geçti!

Beyaz Show sezona farklı başladı…

Bu yıl bir ilke imza atarak, izleyicisi ile buluşmak için dünyanın farklı şehirlerine  giden Beyaz Show, adeta Avrupa’yı salladı.

Beyaz Show başlıyor!

Hannover ile başlayıp, Düsseldorf, Antwerp, Frankfurt, Berlin, Melbourne ve Sidney ile devam eden turneye binlerce gurbetçi yoğun ilgi gösterdi. Sevdikleri sanatçıları yüz yüze görme şansına sahip olmaya çalışan seyirciler Beyaz Show’a katılabilmek için birbirleri ile yarıştı.

Beyaz Show'un Avrupa Turnesinden İlk Kareler! / Foto Galeri

Bu yıl bir ilke imza atarak, izleyicisi ile buluşmak için dünyanın farklı şehirlerine giden Beyaz Show, adeta Avrupa’yı salladı.   Tüm resimler

Sevilen sanatçılar da yalnız bırakmadı!

Kahkaha ve eğlencenin yıllardır olduğu gibi hız kesmeden devam ettiği Beyaz Show’u, Hakan Altun, Demet Akalın, Serenay Sarıkaya, Ayla Çelik, Kubat, Murat Dalkılıç, Simge Sağın, Tolgahan Sayışman, Özge Ulusoy, Eypio, Ben Bilmem Eşim Bilir programının eğlenceli çifti Esra-Sabit Şimşek gibi ünlü isimler de turne boyunca yalnız bırakmadı.

18 Kasım 2016 Beyaz Show Fragmanı

18 Kasım 2016 Beyaz Show Fragmanı / Fragmanlar

Beyaz Show'un 18 Kasım Cuma günü konukları; Hakan Altun, Seranay Sarıkaya, Simge Sağın, Ayla Çelik, Eypio, Özge Ulusoy, Esra ve Sabit oluyor.   Hemen izle

Gurbetçilerle buluşmaya devam edecek Beyaz Show’un Berlin’de gerçekleştirdiği bölüm ise, Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak.