Skip to main content
 

Yüksekovalı çocuklarla buluştular

“Arka Sokaklar” oyuncuları Zafer Ergin ve Filiz Taçbaş, Hakkari'ye gitti...

Yüksekovalı çocuklarla buluştular
Yüksekovalı çocuklarla buluştular

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran fenomen dizisi “Arka Sokaklar”ın başrol oyuncularından Zafer Ergin ve Filiz Taçbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Hakkari ili Yüksekova ilçesi çocuklarıyla birlikte kutladılar.
Yüksekova Kaymakamlığı’nın organize ettiği “'Sağlıklı Yaşam Bilinçli Nesiller ” projesi kapsamında, Yüksekova Kaymakamlığı ve Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün davetlisi olarak ilçeye gelen Zafer Ergin ve Filiz Taçbaş burada ilk olarak, Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’ni ettiler. Ergin ve Taçbaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve eşleri tarafından coşku ile karşılanandılar. Yüksekova halkının da büyük sevgi gösterileriyle karşılaşan Ergin ve Taçbaş, “Arka Sokaklar” hayranlarıyla sohbet edip, resim çektirdikten sonra, yaklaşık 1000 öğrencinin eğitim gördüğü 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’na geldiler. Okulun konferans salonuna, 'Arka Sokaklar' dizisinin müziği eşliğinde ve öğrencilerin yoğun sevgi tezahuratları altında giren  “Rıza Baba” ve “Ayla Öğretmen”,  öğrencilerle keyifli bir söyleşide bulundular.
Program sonrasında İlçe Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren, günün anısına sevilen oyunculara birer plaket takdim etti.
Akşam yapılan çarşı ziyaretlerinin ardından ve onurlarına verilen yemeğin ardından sevilen oyuncular ilçeden ayrıldılar.


    

 

 

 

Oyuncular

Ece Aydemir

Ece Aydemir

CANSU TOPRAK
Tunç Oğuz

Tunç Oğuz

ARDA ATİK
Cansu Fırıncı

Cansu Fırıncı

ÜNAL KALAFAT
Oğuz Peçe

Oğuz Peçe

EMRE GÜRBÜZ
Hasan Denizyaran

Hasan Denizyaran

KADİR KORMAZ
Özlem Çınar

Özlem Çınar

AYLİN AYDIN
Ozan Çobanoğlu

Ozan Çobanoğlu

HAKAN ÇINAR
İlker İnanoğlu

İlker İnanoğlu

ENGİN BALKAN
Özgür Ozan

Özgür Ozan

HÜSNÜ ÇOBAN
Zafer Ergin

Zafer Ergin

RIZA SOYLU