Skip to main content
 

Arka Sokaklar'ın 475. Bölümünde Selin, bakıcı Şükran'ın ihanetine uğruyor! Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar'ın 30 Mart Cuma akşamı yayınlanan 475. Bölümünde Şükran, Selin'e ihanet edip Umut bebeği örgüt liderine götürüyor! Ekip, çocuk katilini linç etmek isteyen halktan korumaya çalışıyor! Bahar, Yusuf'un kendisine yalan söylediğinden şüpheleniyor!

Arka Sokaklar'ın 475. Bölümünde Selin, bakıcı Şükran'ın ihanetine uğruyor! Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?
Arka Sokaklar'ın 475. Bölümünde Selin, bakıcı Şükran'ın ihanetine uğruyor! Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Selin'in şok eden olay!

Selin, kız kardeşinin çocuğu Umut'a bakıcılık etmesi için Şükran'la anlaşmıştı. Şükran'ı ise, Mesut bulmuştu. Selin, Şükran'ın Umut ile olan ilgisinden daima memnun kalmıştı. Şükran iyi bir bakıcıydı ve Umut'la kendi çocuğu gibi ilgilenmekteydi. Bu yüzden hem Selin'in, hem de Mesut'un güvenini çok çabuk kazanmıştı. Şükran'ın akrabası İlyas ise, terör örgütünün içindedir ve faal çalışmaktadır. İlyas, bir önceki bölümde Şükran ile buluşmuş ve örgütün liderinin oğlundan bahsetmişti. Bu çocuk Umut'tu. İlyas, Şükran'ı ayarlayıp lideri için çocuğu kaçırma planı yapar. Şükran, Umut'u kaçırıp İlyas'a verir. Selin ve Mesut eve geldiklerinde ne Umut vardır, ne de Şükran. Tek buldukları bir nottur. Notta "Abla çok özür dilerim. Yapmak zorundaydım!" yazmaktadır. Selin ve Mesut düştükleri bu durumdan dolayı büyük bir şaşkınlık yaşarlar. Peki Selin, Umut'a kavuşacak mı? İlyas'ın da içinde bulunduğu örgüt ne planlıyor? Umut gerçekten örgüt liderinin oğlu mu? Şükran, Selin ve Mesut ile karşı karşıya gelecek mi? Gelirlerse ne yaşayacaklar?

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fotoğrafları! / Foto Galeri

Ekip, küçük bir çocuğu öldüren katili bulmanın peşine düşüyor! Arka Sokaklar 475. Bölüm 30 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!   Tüm resimler

Bahar, Yusuf'tan şüphelenmeye başlıyor!

Yusuf, bir önceki bölüm aşiretin sorunları yüzünden Mardin'e gideceğini söylemişti. Süresi konusunda da eveleyip, gevelemişti. Bahar bu ani gidişe anlam verememişti. Kendisini tatmin eden bir açıklama da duymadığından Yusuf'a karşı ufak bir şüphe duymuştu. Bahar, Yusuf'un Mardin'de olduğunu bildiği sırada Aylin onu İstanbul'da görürmüştür. Aylin, bu durumdan Bahar'a bahseder. Bahar çok şaşırır. Yusuf'un neden yalan söylediğini öğrenebilmek için onu takip etmeye başlar. Bahar, Yusuf'un İstanbul'da kalmasına neden olan ve sır gibi sakladığı durum ne olduğunu çok merak eder. Yusuf, neden Bahar'a Mardin'de olduğunu söyledi? Yusuf, sevdiği kadına neden yalan söylemek zorunda kaldı? Yusuf'un sır gibi sakladığ olay ne? Bahar ve Yusuf arasında ne yaşanacak?

Arka Sokaklar 671. Bölüm

Arka Sokaklar 671. Bölüm / Bölümler

19 Nisan 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 671. Bölümünde Engin, bir başka devlete casusluk yapma şüphesiyle gözaltına alınıyor!   Hemen izle

Ekip, çocuk katilinin peşinde!

Ekibe gelen bir haber moralleri iyice bozmuştur. Küçük bir çocuk öldürülmüştür. Ailesinin acısını biraz olsun hafifletmek isteyen ekibimiz derhal katilin peşine düşer. Ulaştıkları delilleri değerlendiren ekip katili bulur; fakat, kızgın mahalleliden önce davranmak zorundadırlar. Mahalleli adamı linç etmek istemektedir. Ekibimiz adamı tutuklar. Olay yerinde ise, kızgın halkın adamı linç etmek için saldırdığını gören ekibimiz, katili adalete teslim edebilmek için korumak zorunda kalır. Mahalleli çok öfkelidir ve adamı kurtarmanın mümkünatı yok gibidir. Ali bu öfkeli kalabalığın arasında kalmıştır. Kalabalık sopalarla adama saldırmaktadır. Peki Ali ya da ekipten birisi bu öfkeli halkın saldırısından yara almadan kurtulabilecek mi? Ekip katili, adalete teslim etmeyi başarabilecek mi? 

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı / Fragmanlar

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı yayında! Ferman'ın kaçması, ekibi zor duruma sokuyor!   Hemen izle

Oyuncular

Ece Aydemir

Ece Aydemir

CANSU TOPRAK
Tunç Oğuz

Tunç Oğuz

ARDA ATİK
Cansu Fırıncı

Cansu Fırıncı

ÜNAL KALAFAT
Oğuz Peçe

Oğuz Peçe

EMRE GÜRBÜZ
Hasan Denizyaran

Hasan Denizyaran

KADİR KORMAZ
Özlem Çınar

Özlem Çınar

AYLİN AYDIN
Ozan Çobanoğlu

Ozan Çobanoğlu

HAKAN ÇINAR
İlker İnanoğlu

İlker İnanoğlu

ENGİN BALKAN
Özgür Ozan

Özgür Ozan

HÜSNÜ ÇOBAN
Zafer Ergin

Zafer Ergin

RIZA SOYLU

Benzer İçerikler