Skip to main content
 

Arka Sokaklar'ın 464. Bölümünde; Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Arka Sokaklar 465. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar'ın 12 Ocak Cuma akşamı yayınlanan 464. Bölümünde; Selin, üvey kardeşi Erdal'ın silahını çalıp cinayete karışmasından dolayı açığa alınıyor! Mesut, kötü yola düşen kızını infaz etmek isteyen Burhan'ı durdurmaya çalışıyor! Ekip, bebek ticareti yapan bir şebekenin peşine düşüyor!

Arka Sokaklar'ın 464. Bölümünde; Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Arka Sokaklar 465. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?
Arka Sokaklar'ın 464. Bölümünde; Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Arka Sokaklar 465. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Selin açığa alınıyor!

Üvey kardeşi Erdal'ın silahını çalıp cinayet işlemesinden sonra Selin büyük bir sorun ile karşılaşıyor! Savcılık tarafından araştırılan cinayetin işlendiği silahın kendisine ait olduğu ortaya çıkınca Rıza Baba tarafından geçici bir süre için açığa alınıyor. Ekip ise, Erdal'ın peşine düşüyor. Mesut, Erdal'ın yakalanması için can hıraş çalışır; çünkü, sevdiği kadın Selin'in daha fazla acı çekmesini istememektedir.

Bu sırada Selin, Erdal'ın peşindeyken kendisini şok eden bir olayla karşılaşır. Diğer kardeşi Melda'nın İstanbul'a geldiğini öğrenir; fakat, bunun bir söylenti olduğuna inanır. Çok güvendiği Melda'nın ona haber vereceğini düşünmektedir. Bir olayın takibi sırasında gördüklerine inanamaz. Melda bir arabadan iner. Selin'i asıl şok eden olay ise, Melda'nın görüşmediğini düşündüğü Erdal ile buluşmasıdır. Melda'nın, Erdal ile buluşmasını sağlayan olay ne? Selin, ihanete uğradığını düşündüğü olaya nasıl müdahale edecek? Erdal, yakalanacak mı?

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fotoğrafları / Foto Galeri

Mesut, Erdal’ı yakalar ve sorguya getirir. Ellerinde delil olmadığı için serbest bırakılır. Arka Sokaklar 464. Bölüm 12 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!   Tüm resimler

Mesut, Burhan'ı engelleyebilecek mi?

Bir önceki bölümlerde Burhan, ekibin yürüttüğü bir olaya dolaylı olarak iştirak etmişti. Ailesini korumak için bulaştığı olay sonrasında hapse girmekten kurtulamamıştı! Tek derdi ise, dışarıdaki ailesinin güvenliğiydi. Bu yüzden Mesut'tan yardım istemişti. Mesut yardım isteğini kabul eder ve Burhan'ın ailesini memlekete gönderir. Fakat, Burhan'ın kızı İstanbul'a kaçar ve kendi isteğiyle eskortluk yapan bir şebeke ile kötü yola bulaşır. Olaylar bu noktadan sonra karışır. Mesut kızı bu bataktan kurtarmak istese de kız oralı bile olmaz. Kızının durumunu öğrenen Burhan ise, namusuna leke sürdüğünü düşündüğü kızını öldürmek için harekete geçer. Fırsatını bulduğu sırada hapisten kaçar. Kızını yakalar. Mesut, Burhan'ı bulmak için harekete geçer. Bir ihbarı değerlendirir ve Burhan ile kızın olduğu eve baskın yapar. Mesut ve Burhan karşı karşıya kalır. Burhan silahını kızının başına dayamıştır ve onu öldürmeye kararlıdır! Mesut, Burhan'ı bu isteğinden vazgeçirebilecek mi? Burhan, kızını öldürecek mi?

Arka Sokaklar 671. Bölüm

Arka Sokaklar 671. Bölüm / Bölümler

19 Nisan 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 671. Bölümünde Engin, bir başka devlete casusluk yapma şüphesiyle gözaltına alınıyor!   Hemen izle

Ekip, bebek ticareti yapan bir şebekenin peşine düşüyor!

Ekip, araba çarpması sonucu ağır yaralanan hamile bir kadının olayı için araştırma yaparken olaylar farklı bir boyuta ulaşır. Kadın bebek ticareti yapan bir şebeke ile bağlantılıdır. Araştırma hızlıca yapılır ve olay yavaş yavaş çözülmeye başlar. Deliller ışığında hareket eden ekibimiz, olayın ulaştığı son noktada şok yaşar! Olayın ucu bir başka dosya ile birleşir. Ekibimizi son derece ilgilendiren bu suç dosyları kafaları karıştıran bir hal alır! Ekip, bu şebekeyi durdurabilecek mi? Ekibimizi şok edecek olay ne? İki ayrı dosyanın birleşme noktasında olay kimleri ilgilendirecek?

Arka Sokaklar 465. Bölüm Fragmanı yayında!

Ekip, bebek ticareti yapanların peşine düşüyor! 

Oyuncular

Ece Aydemir

Ece Aydemir

CANSU TOPRAK
Tunç Oğuz

Tunç Oğuz

ARDA ATİK
Cansu Fırıncı

Cansu Fırıncı

ÜNAL KALAFAT
Oğuz Peçe

Oğuz Peçe

EMRE GÜRBÜZ
Hasan Denizyaran

Hasan Denizyaran

KADİR KORMAZ
Özlem Çınar

Özlem Çınar

AYLİN AYDIN
Ozan Çobanoğlu

Ozan Çobanoğlu

HAKAN ÇINAR
İlker İnanoğlu

İlker İnanoğlu

ENGİN BALKAN
Özgür Ozan

Özgür Ozan

HÜSNÜ ÇOBAN
Zafer Ergin

Zafer Ergin

RIZA SOYLU

Benzer İçerikler