Skip to main content
 

Arka Sokaklar'ın 463. Bölümünde; Selin, üvey abisi Erdal yüzünden zor durumda kalıyor! Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar'ın 29 Aralık Cuma akşamı yayınlanan 463. Bölümünde; Erdal, Selin'in silahını alıp kayıplara karışıyor! Hüsün ve Gonca adım adım evliliğe gidiyorlar! Bahar bir operasyonda rehin alınıyor! Sinem, Hakan'ın peşini bırakmıyor!

Arka Sokaklar'ın 463. Bölümünde; Selin, üvey abisi Erdal yüzünden zor durumda kalıyor! Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?
Arka Sokaklar'ın 463. Bölümünde; Selin, üvey abisi Erdal yüzünden zor durumda kalıyor! Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Selin'in başı derde mi giriyor?

Selin'in, üvey abisi ile olan durum üzerine Mesut, Erdal'ın peşine düşer. Yakaladığı Erdal'ı sorguya çeker. Erdal hakkında hiç hoş olmayan bilgilere ulaşılır. Suç teşkil edilen bir durum olmadığından serbest bırakılır. Bu sırada Selin'e ait silahı da alıp kayıplara karışır. Selin ise, kendisinden habersiz Erdal'ın peşine düşen Mesut'a öfkelidir. Hayatına karıştığından dolayı onu eleştrirken, Mesut ona hiç beklemediği bir karşılık verir. 

Bu sırada Erdal boş durmaz ve belalıları ile girdiği olayda silahını ateşler. Rıza Baba, elinde bir savcılık dosyası ile ekibin karşısına dikilir. Elindeki dosyada ekipten birisinin silahı ile cinayet işlendiği yazmaktadır. Selin'in silahını alan Erdal'ın vurduğu kişi öldü mü? Cinayet Selin'in silahı ile mi işlendi? Mesut, Selin'e ne söyledi?

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fotoğrafları / Foto Galeri

Bahar rehin alınıyor ve ekip onu kurtarmak için çaba harcıyor! Arka Sokaklar 463. Bölüm 29 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!   Tüm resimler

Gonca, Çoban Ailesine mi katılıyor?

Tekin'in dövülme olayı sırasında Hüsnü, Gonca'ya evlenme teklif etmiş ve olumlu cevap almıştı. Tekin kendine geldikten sonra, Hüsnü evlilik olayını hızlandırmış ve Gonca'dan işlemler için kimliğini istemişti. 463. Bölüm fragmanında evlenip, evlenmedikleri belli olmayan ikilinin, Çoban Ailesinin oturduğu evde değişikliğe gitmeleri olayın hızlandığına dair bir işaret olarak algılanabilir. İkisinin de yüzlerindeki mutluluk görünmektedir. Hüsnü ve Gonca evlendiler mi? Çoban Ailesinin fertleri hızlı gelişen olaylar için ne düşünüyorlar? Tekin bu duruma nasıl bir tepki verecek?

Bahar'ın başı dertte!

Bir dosyanın peşine düşen ekip sıkıntılı sonuçlar yaşıyor. Operasyon sırasında kovaladıkları Asım, ekibe silahla direnmeye başlar. Aralarında çıkan çatışmada Arda vurulur. Asım olay yerinden kaçmaya başlar. Cevval Bahar peşine düşer; fakat, bir anlık dikkatsizliği başına iş açar. Asım, Bahar'ı rehin alır. Bahar ölümle karşı karşıya kalır. Ekip, Bahar'ın kafasına dayadığı silahın tehditiyle Asım'a yaklaşamıyordur. Ekip, Bahar'ı kurtarabilecek mi? Arda'nın aldığı yara büyük mü?

Arka Sokaklar 671. Bölüm

Arka Sokaklar 671. Bölüm / Bölümler

19 Nisan 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 671. Bölümünde Engin, bir başka devlete casusluk yapma şüphesiyle gözaltına alınıyor!   Hemen izle

Sinem cezaevinden çıkıyor!

Hakan, Sinem'in bakımevindeki annesinin durumundan etkilenmiştir. Sinem hakkında verdiği tüm şikayetlerinden vazgeçer. Bunun üzerine Sinem serbest kalır. Sinem hapisten çıkar çıkmaz soluğu Hakan'ın evinde alır. Hakan, karşısında gördüğü Sinem yüzünden şok yaşar. Evliliğinin bitmesine neden olan kişinin evine kadar gelmesi onu sinirlendirmiştir. Sinem, gelme amacının teşekkür etmek olduğunu söylese de Hakan, kendisine aşık olduğunu bilmektedir. Bu durum onu zor durumda bırakmaktadır. Hakan, karşısında gördüğü Sinem'e nasıl bir tepki verecek? Sinem gerçekten teşekkür etmek için mi Hakan'ın evine geldi? Yoksa, amacı başka mı?

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayında!

Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi?

Oyuncular

Ece Aydemir

Ece Aydemir

CANSU TOPRAK
Tunç Oğuz

Tunç Oğuz

ARDA ATİK
Cansu Fırıncı

Cansu Fırıncı

ÜNAL KALAFAT
Oğuz Peçe

Oğuz Peçe

EMRE GÜRBÜZ
Hasan Denizyaran

Hasan Denizyaran

KADİR KORMAZ
Özlem Çınar

Özlem Çınar

AYLİN AYDIN
Ozan Çobanoğlu

Ozan Çobanoğlu

HAKAN ÇINAR
İlker İnanoğlu

İlker İnanoğlu

ENGİN BALKAN
Özgür Ozan

Özgür Ozan

HÜSNÜ ÇOBAN
Zafer Ergin

Zafer Ergin

RIZA SOYLU

Benzer İçerikler