Skip to main content
 

Arka Sokaklar'ın 462. Bölümünde; Hüsnü, Tekin'in durumu karşısında acı çekiyor! Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar'ın 22 Aralık Cuma akşamı yayınlanan 462. Bölümünde; yaşam savaşı veren Tekin'in durumu, başta Hüsnü olmak üzere herkesi çok üzüntüye boğuyor! Selin, geçmişi ile hesaplaşıyor! Hakan'ın istifa kararı ekip arkadaşları tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor!

Arka Sokaklar'ın 462. Bölümünde; Hüsnü, Tekin'in durumu karşısında acı çekiyor! Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?
Arka Sokaklar'ın 462. Bölümünde; Hüsnü, Tekin'in durumu karşısında acı çekiyor! Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Tekin'in durumu ağır!

Tekin arkadaşının pis işine bilgisi dahilinde olmadan girer. Yardım amaçlı kabul ettiği kuryelik işi polislik bir duruma dönüşür; çünkü, taşıdığı çantada kara para aklayan çetenin yabancı paraları bulunmaktaydı! Tekin, gözaltına alınırken çetenin adresinin bulunduğu kağıdı da polise verir. Dosyanın üstünde çalışan polis birimine, operasyon sırasında ekibimiz de yardımcı olur. Operasyon sırasında çetenin patronu kaçmayı başarır. Tekin de gözaltı süresi dolduktan sonra serbest kalır.

Çetenin patronu ise, kayıplarından dolayı Tekin'i hedefine alır; amacı, onun cezasını kesmektir. Tekin, kardeşleri ile buluşmaya giderken çete önünü keser. Tekin ne olduğunu anlamadan adamlar sopalarla Tekin'i feci şekilde döverler. Tekin'i o halde bırakıp giderler. Tekin, hastaneye kaldırılır; fakat, durumu çok ağırdır. Hemen ameliyata alınır.

Arka Sokaklar 462. Bölüm Fotoğrafları / Foto Galeri

Kara para aklayan çete tarafından feci şekilde dövülen Tekin, hastaneye kaldırılır ve ameliyata alınır! Arka Sokaklar 462. Bölüm 22 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!   Tüm resimler

Bu sırada Hüsnü, hayatı ve ailesi için önemli bir teklifin olduğu gecenin bitiminde Gonca ile mutlu mesut mekandan ayrılırlar. Gonca, Hüsnü'nün evlilik teklifini kabul etmiştir. Arabaya binerlerken telsizden kendilerini şok eden anonsu duyarlar. Ağır yaralı Tekin'e kan aranıyordur. Hüsnü ve Gonca, hemen Tekin'in bulunduğu hastaneye giderler. Ekip arkadaşları ve olayı duyan Çoban ailesi de hastaneye akın etmiştir. Tekin, ameliyattadır ve durumu ciddidir. Ölme riski vardır!

Selin'e öfkelendiren bir telefon geliyor!

Geçmişi ile sıkıntısı olduğu anlaşılan Selin, üvey abisi Erdal'ın telefonuna öfkelenir. Üvey babası Korkut hastanededir ve ameliyatı için para gerekmektedir. Üvey babası ile arasında yaşanan şiddet olayları yüzünden geçmişi hafızalarından silen Selin, aldığı bu haber yüzünden ne yapacağını şaşırır. Sinirleri yıpranan Selin'e destek ise, Mesut'tan gelir. Selin, yaşadığı bu olayı Mesut'a anlatmasa da, sevdiği kadının sıkıntısını hisseder. 

Arka Sokaklar 670. Bölüm

Arka Sokaklar 670. Bölüm / Bölümler

29 Mart 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 670. Bölümünde ekip, Rus bürokrata yapılacak olan suikastı önlemeye çalışıyor!   Hemen izle

Hakan istifasını geri alacak mı?

Sinem'in şantajlarına boyun eğip mesleğine leke getiren Hakan, onurlu bir davranışla istifa kararı verir. Dilekçesini de, Rıza Baba ve Arif Müdüre verir. Ekip arkadaşları ise, yaşadıklarını kendilerine anlatmayan Hakan'a sinirlidir ve kendisine dair güven sorunu yaşamaya başlarlar. Hakan, Tekin'i öldüresiye dövenleri bulmak isteyen ekip ile operasyonlara katılır. Hakan, istifa etmek istiyor mu, istemiyor mu? Bu durum ekibin kafası karışmıştır. Düşündüklerini hiç gocunmadan söyleyen Mesut, Hakan'ı sert dillerle eleştirmekten kaçınmaz. Hakan, ne hissettiğini çözememenin verdiği mahcubiyet ile dışlanmış olduğunu hisseder.

Tekin, yaşayacak mı? Hayata tutunursa, babası Hüsnü ile neler yaşayacak? Tekin'i bu hale sokan kara para çetesi çökertilecek mi? Selin, geçmişinin peşini bırakmamasına nasıl bir ruh hali ile yaklaşacak? Üvey babasının ameliyatı için gerekli parayı verecek mi? Mesut, Selin'e destek olacak mı? Hakan, istifasını geri çekecek mi? Yoksa, kararında ısrar edip mesleği bırakacak mı?

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında!

Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi?

 

Oyuncular

Ece Aydemir

Ece Aydemir

CANSU TOPRAK
Tunç Oğuz

Tunç Oğuz

ARDA ATİK
Cansu Fırıncı

Cansu Fırıncı

ÜNAL KALAFAT
Oğuz Peçe

Oğuz Peçe

EMRE GÜRBÜZ
Hasan Denizyaran

Hasan Denizyaran

KADİR KORMAZ
Özlem Çınar

Özlem Çınar

AYLİN AYDIN
Ozan Çobanoğlu

Ozan Çobanoğlu

HAKAN ÇINAR
İlker İnanoğlu

İlker İnanoğlu

ENGİN BALKAN
Özgür Ozan

Özgür Ozan

HÜSNÜ ÇOBAN
Zafer Ergin

Zafer Ergin

RIZA SOYLU

Benzer İçerikler