Arda'nın Mutfağı programının 20 Şubat 2021 Cumartesi günü yayınlanan 95. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Ayvalı Kuzu Güveç" tarifi! ‘Ayvalı Kuzu Güveç tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Ayvalı Kuzu Güveç yapabilirsiniz.’
Arda'nın Mutfağı programının 20 Şubat 2021 Cumartesi günü yayınlanan 95. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Ayvalı Kuzu Güveç" tarifi! ‘Ayvalı Kuzu Güveç tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Ayvalı Kuzu Güveç yapabilirsiniz.’
Ayvalı Kuzu Güveç
MALZEMELER
1 kg. kuzu eti - iri kuşbaşı
1 yemek kaşığı un
20 - 25 adet arpacık soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 tutam tane kişniş
1 - 2 yemek kaşığı nar ekşisi
Tuz / Karabiber
4 su bardağı sıcak su
2 adet defne yaprağı
Üzeri için;
2 - 3 adet ayva
Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!